PublicidadAPLICACIONS I TIPUS DE CLAUS ANGLESES O FRANCESES

Aquesta eines molt conegudes en aquest món són eines d’ús manual, que bàsicament consisteixen en dues parts, ambdues trucades mordasses, una és fixa i està enganxada al mànec de la clau i l’altra és mòbil i retirable, que és amb la que normalment es sol adaptar la mida de la femella. Aquesta mordassa mòbil té una «cremallera» dentada, amb la qual podrem ajustar al nostre gust l’obertura d’aquesta boca.

Aquesta clau és la que normalment se solen aconseguir més econòmiques en les ferreteries causa de la seva gran demanda . L’ús que normalment se li sol donar a aquesta eina és el d’afluixar i ajustar femelles i cargols, aquells que tenen un disseny que són fàcils d’ajustar a la nostra clau.
Aplicacions De La Clau Anglesa

Aquesta clau és la que més s’utilitza a les llars causa de la gran quantitat de problemes que pot resoldre i normalment són utilitzades per:

· Serrallers

· Gasfiteros

· Mecànics

· Herreros

· Lampistes o plomers

· Mecànics automotrius

· Etc …

El mal ús de la clau anglesa o francesa provoca el seu desgast, moltes persones no saben com utilitzar adequadament aquesta clau, de manera que deixen fluixa la boca o el estrenyen massa, el que provoca un desgast continu i ràpid, així també com el despreniment habitual de la peça mòbil.
Tipus De Claus Angleses

Hi ha diversos tipus de claus angleses , potser totes per al mateix funcionament o el mateix ús, però canvia el pesat o la dificultat de la feina, moltes claus angleses vénen amb diferents mides de cap i amb diferents obertures per treballar en diferents àrees, mira les següents variants d’aquestes claus angleses o franceses.
· Comencem amb la clau de gos , que no posseeix una roda per ajustar l’obertura del cap, sinó que en el mag porta diversos dents per ajustar els elements de la clau.
· Tenim la clau de grifa o també anomenada la clau Stilson que és normalment més utilitzada en casos com la lampisteria o plomeria i la part movible és la que veiem normalment, una sèrie de dents interminables al cap per ajustar la seva obertura.